WCOOP-vinder er nu verdens bedste onlinespiller

Fedor ‘CrownUpGuy’ Holz er bestemt ikke en herr-hvem-som-helst. Over det sidste år har han ikke bare vundet WCOOP Main Event til $1,8 millioner, men han har er også strøget øverst på podiet i en af nettets hårdeste turneringer – Sunday 500 – hele to gange. Nu er han så også verdens øjeblikkeligt bedste onlinespiller ifølge pocketfives rangliste.

Holz er strøget til tops, efter et finalebord ved søndagsturneringen Sunday Supersonic på PokerStars for få dage siden, hvilket bragte østrigeren op på næsten $2,9 millioner dollars i online turneringsgevinster. Han har netop sneget sig over den chilenske storgrinder Nicolas ‘PokerKaiser’ Fierro, der blandt andet har flere SCOOP, WCOOP og FTOPS-finaleborde på samvittigheden, end de fleste af os andre dødelige har finaleborde generelt.

Det er imidlertid kun 17 point der adskiller de to kombatanter fra hinanden, så et enkelt godt resultat kan svinge kurven den anden vej, og med de to herrers volume, skal der nok hurtigt blive registreret et dybt turneringsrun igen.

Den bedste dansker på listen er stadig ‘x_zola25’, der har måtte tage et lille drop til nummer 15 i verden. Hans højeste placering nogensinde er registreret som nummer 9 tidligere på året.