Vince van Patten missede gigantisk WPT-finalebord

Vince van Patten har rent pokermæssigt altid stået i skyggen af den legendariske Mike Sexton, der over de sidste årtier har leveret mange store pokerresultater ved især World Series of Poker. Van Pattens resultater derimod kan tælles på én hånd, hvilket med al tydelig slår fast, at amerikaneren kommer fra en karriere som skuespiller, og ikke som Sexton har en fortid som professionel kortspiller.

Ikke desto mindre var det førstnævnte, der i denne uge var tættest på at lade sin makker i stikken i kommentator-boksen, da han var med helt op til de afgørende momenter af WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown i Hollywood, Florida. Hele 1.476 spillere havde lagt de $3.500 i kassen, og med mere end $5 millioner i præmiepuljen, kan en vinder se frem til en cool million dollars på kontoen.

Det bliver imidlertid ikke van Patten, der i nat måtte se sig ekspederet ud på en 27. plads, da hans ikke kunne overkomme all in på et board der hed  . River var en spejlblank , og dermed måtte kommentatoren nøjes med $22.100 for de fire dages spil.

Finalebordet er nu fundet, og det er med amerikanske Griffin Paul i front. Det mest prominente tilbageværende navn er WSOP bracelet-vinderen Joe Ebanks. Finalebordet skydes i gang klokken 22.00 i aften dansk tid.