Vera Kelleher sendt på porten i GUKPT-mesterskab

Pokerfilten i London er bestemt ikke fremmed for Vera Kelleher, der almindeligvis er at finde på deltagerlisten, når EPT, WPT og Unibet Open løber af stablen i den engelske hovedstad. Også turneringsserien Grosvenor UK Poker Tour (GUKPT) har danskeren landet flere finaleborde i, men i går måtte hun desværre se dag 2 blive endestationen i årets GUKPT Grand Final, der i disse dage udfolder sig på The Vic.

Læs også: GUKPT: Vera Kelleher videre ved sæsonfinale på The Vic

Kelleher kom ind til dag to med en af feltets mindre stacks, og end ikke en time fik den rutinerede pokerspiller sig, før hun måtte strække våben og indfinde sig i cashgame-området i stedet. Andre velkendte navne der ligeledes måtte give fortabt i løbet af dagens spil var sidste års vinder Charlie Carrell, Paul Tedeschi og Jake Cody, men det betyder ikke ligefrem, at dagens afgørelse bliver profilforladt. Blandt andet er WPT National-vinder Simon Deadman, WSOP Main Event-finalist i 2009 James Akenhead og EPT og WSOP Europe-vinder Adrian Mateos stadig med blandt de 32 sidste, der allerede har sat sig til filten.

Der er £178.600 til vinderen, der forventes at være fundet i nat. Vil du følge turneringens afgørelse, kan du se med på livestream lige her: