Unibet Open: To danskere rammer railen

12 danskere er foreløbig blevet spottet i turneringsområdet på Aspers Casino under Unibet Open London 2014, men kun 10 har stadig chips foran sig her 3 timer og 20 minutter inde på dag 1A.

Online-kvalifikant Nicklas Mejlstrøm startede ellers udmærket ud, og vandt hurtigt en række hænder på level 1, men derfra gik det stærkt ned af bakke, fortæller han til PNN.

“Jeg havde simpelthen ikke lige marginalerne på min side i alle de store pots. Der sad især en englænder, der virkelig fik skovlen under mig af flere omgange. Først herocaller han mine 3 salver på et   -board med . Så har jeg 15.000 tilbage. Samme mand flopper så broadway-straight mod mine top to på et flop der hedder . Det sidste ryger så i en button vs. blind-situation med mine , der ikke kan stikke på et Q-høj board. Så var det farvel og tak”, lyder genfortællingen af Mejlstrøm i baren efterfølgende.

Heldigvis er der stadig masser af muligheder for at tage revanche. Og Nicklas Mejlstrøm skal da også ud at arbejde ved filten igen.

“Lige nu ved jeg ikke, hvad den står på. Jeg vil gerne spille noget Omaha, men der er ingen PLO sideturneringer. Måske bliver det cashgame, måske Unibet Challenge i morgen (£120 turnering, red.)”.

Det behøver dog ikke være helt skidt. Der er en vis sandsynliged for, at Mejlstrøm er bustet som en af de fem første. Hvis det er tilfældet, får han en €250 billet til en Unibet Open søndags-kval foræret i trøstepræmie.

Også Nicolaj Bonnichsen har måtte kaste håndklædet i ringen tidligt. Han er i hvertfald ikke længere på sin plads, og står noteret som ude. Det er dog uvist, hvad der blev hans skæbne.