Unibet Open: To danskere ude, en tager ‘sygeorlov’

De danske drenge har godt nok hængt i længe i dag, men i løbet af sidste level måtte de første rød-hvide spillere så småt trække mod railen.

Første danske offer blev Anders Berndtsen, som aldrig rigtig fik momentum på Aspers Casino. Han fik sine sidste 8 big blinds ind preflop med , men de var rigtig ilde inde mod en modstanders , og dermed var der hul på den danske boble, der ellers havde holdt igennem mere end 5 levels.

Ufuk Yildirim måtte ligeledes takke af, efter at have kæmpet med en lille stak siden de aller første levels. Hans endeligt blev en button vs. blind-battle, hvor han satte sine 10 big blinds ind over knappens åbning. Yildirims kunne dog ikke gøre meget mod knappens  , og så strøg årets DM 11’er til kassen, for at registrere sig til den første og bedste sideevent.

“Jeg får intet at arbejde med de sidste mange timer, så er det altså svært at få noget til at ske. Det var ellers et rigtig godt bord, så det var en skam”, lød det fra Ufuk Yildirim lige efter hans exit.

Én spiller der i overført betydning var helt ude af turneringen, er nu i højeste grad kommet tilbage i kampen. Brian Amtrup Sørensen (artikelbilledet i midten) måtte efter spisepausen tage en 40 minutters selvbestaltet time-out, da han lige skulle kigge nærmere på Aspers toiletter. Ifølge eget udsagn kan det enten skyldes maden, eller de 15 fadøl han drak i går under det famøse PLO/druk-spil der kørte det meste af natten.

Brian Amtrup er dog tilbage, og sidder med en af de største danske stacks. Hele 70.000 chips har han foran sig, og han ser allerede meget bedre ud.