Tysk fodboldpro donerer €50.000 pokergevinst til syge børn

Den Bundesliga-interesserede vil nok hurtigt genkende navnet Max Kruse. Tyskeren er nemlig angriber i Borussia Mönchengladbach, og har også både fået spilletid og scoret i landsholdssammenhæng. Nu er han så ligeledes ved at skabe et navn for sig selv i poker, efter han i sommer spillede sig på et WSOP finalebord i en $1.500 2-7 Singledraw-turnering, og senest har vundet en udgave af det tyske pokershow ‘PokerStars.de Nacht’.

Læs også: Tysk VM-angriber fik lynkursus inden WSOP-tredjeplads

 

Nu har Kruse så også vist, at han har hjertet på det helt rette sted. Han har nemlig valgt at donere de €50.000, han ærligt og redeligt vandt i pokershowet, til to forskellige velgørende formål, der forbedrer forholdende for dødeligt syge børn. Det skriver Hochgepokert.com.

€25.000 er blevet doneret til børne-hospicet Regenbogenland, hvor foldboldstjernen tidligere på ugen var på besøg for at tilbringe en eftermiddag med de syge børn. Den anden halvdel af er blevet givet til et ungdomsinitiativ i Hamborg.

Vil du se, hvordan det gik til, da landsholdsangriberen slog fem andre celebreties i Pokernacht, kan du se programmet lige her.