Turbospillede sig til en kvart million på under to timer

Mikael Viuff Hansen er en af de dygtigste og mest succesfulde online turneringsspillere herhjemme, men alligevel har ‘fuddebuf’ troligt holdt fast i sit job som produktionsleder på TV2. Man skulle tro, det kunne være svært at få et ni-til-fire-job og en grindertilværelse til at hænge sammen, men når man kan vinde søndags-turneringer på under to timer, og stikke en kvart million i lommen i samme ombæring, giver det hele pludselig mere mening.

Læs også: Mikael Viuff Hansen: – Jeg tror ikke jeg spiller poker om to år

I nat lykkedes det således Mikael Viuff Hansen at stryge helt til tops i PokerStars’ søndagsturnering i hyper-turbo-formatet. 1208 spillere havde i alt fundet de $215 frem for at få et hurtigt fix poker i ‘Sunday SuperSonic’, og hurtigt gik det. Klokken 00.30 blev første hånd således delt, og klokken 02.19 lagde den virtuelle dealer turneringens sidste riverkort, der faldt ud til fordel for ‘fuddebuf’.

Inden da havde danskeren dog valgt at indgå en trevejs deal med mexicanske ‘Rounder63’ og engelske ‘ThEcLaiMEer’, der hver især endte op med $32.433 og $29.005. For Mikael Viuff Hansen blev det imidlertid til næsten en kvart million kroner, da han ultimativt strøg helt til tops, og sikrede sig $37.237.

Også Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen kunne i går glæde sig over et hyper-turbo-finalebord, da han sad med fremme i den $82 dyre 6-max hyper-turbo. Desværre endte det run på en fjerdeplads til $2.493.