Trickett: Poker-rejserne endte 10 års forhold

Sam Trickett har gennem de sidste mange år haft stor succes både som cashgamespiller og turneringsspiller, og under de største triumfer, er han altid blevet affotograferet med sin kæreste, pokertube-hosten Natasha Sandhu, ved sin side.

Men efter mere end 10 års forhold, har de to nu valgt at gå hver til sit. Det afslører Sam Trickett i en ny blog hos sponsoren Everest Poker.

De to mødtes på et diskotek i England, da han var bare 16 år gammel. Siden blev de kæreste, og i mange år rejste Sandhu verden tyndt med Trickett, når han skulle ud at spille turneringer. Som tiden gik blev det dog en distraktion for den engelske pokerpro, at han hele tiden skulle bekymre sig om sin kæreste tilbage på hotelværelset, og efterhånden begyndte Natasha Sandhu at blive hjemme i parrets million-villa. Det var det, der ifølge Trickett blev parrets endeligt.

“Som tiden gik, kom ‘Tash’ med mig sjældnere og sjældnere. Jeg tror, at for hver gang jeg tog afsted på et ny rejse, gled vi længere og længere fra hinanden (…). Det er vigtigt at være knyttet til hinanden i et forhold. Og den tilknytning skal holdes til ilden. Vi mistede det. Vores kærlighed udviklede sig forskelligt, så selvom vi følte mere for hinanden end nogensinde før, så var gnisten væk”, skriver Trickett i det meget ærlige indlæg, som for en gangs skyld er blottet for lir og gamblingrelaterede historier.

Trickett er heller ikke bleg for at indrømme, at det bliver noget mærkeligt at være single for nærved første gang i sit voksne liv. Måske betyder den nyvundne frihed – hvis man da kan kalde den det – at Trickett dedikere endnu mere af sin tid til at turnere rundt på EPT- og WPT-touren.