Suveræn dansk dominans i lørdags-knockout

For den danske pokerspiller ‘mvjvoss’ stod lørdag aften for alvor i knockoutens tegn. Ikke nok med at der fandt en lille boksekamp sted i Las Vegas, som for det meste af natten overtog sendefladerne på tv-kanaler og sociale medier, så oplevede han eller hun passende nok også stor succes i PokerStars’ ugentlige bounty-turnering ‘Saturday Eliminator’.

Hele 3.183 spillere besluttede sig i går for at lægge det $27 dyre buy-in, og det skabte en velvoksen præmiepulje på hele $63.660. På trods af start allerede klokken 16.00 havde rigtig mange danskere trodset det strålende sommervejr, og taget plads ved den virtuelle filt på PokerStars, og for især to af dem viste det sig at være en rigtig god forretning.

mvjvoss

Det lykkedes nemlig både ‘mvjvoss’ og ‘KObySOMU’ at spille sig på finalebordet, og da der efter mere end 10 timers spil blev indgået en deal blandt de fire sidste, var begge de rød-hvide kortkrigere stadig med. Sammen med portugisiske ‘kikasazv’ og brasilianske ‘kopakabritu’ indgik de således en aftale, der sikrede mvjvoss størstedelen af kagen. $7.755 modtog den danske chipleader, som yderligere kunne se hele 23 bounties á $5 blive sat ind på kontoen. De tre resterende spillere lå alle tæt, men med den mindste stack måtte ‘KObySOMU’ “tage til takke” med $6.037 og 14 bounties. Det beløber sig dog stadig til en timeløn på over 4.000 kroner, så der er nok ikke ligefrem sure miner at spore hos den danske tourspiller.

In other news, så lykkedes det i går IKKE Allan Bække at vinde en turbo-turnering. Han måtte nøjes med hvad må være en slemt skuffende 4. plads i en $55 6-max, turboturnering til $1.096. Bedre held næste gang, Sifosis.