Sunday Warm-Up: Bønding og Klausen skudt ned af hollandsk duo

Lars ‘Dsavo’ Bønding og Sunday Warm-Up titler er i store træk som Phil Hellmuth og WSOP-armbånd. Godt nok har udlandsdanskeren ikke lige 14 af dem, men med sine to sejre og utallige finaleborde, er han formodentlig en af de mest succesfulde spillere i PokerStars’ populære søndags-turnering.

Læs også: Lars Bønding uhyggelig tæt på sin tredje triumf i Sunday Warm-Up

I nat viste Bønding så igen klassen, da han for gud ved hvilken gang spillede sig op blandt de sidste ni i turneringen. Med sig havde han Jonas ‘Tulkaz’ Klausen, der fra start dog måtte slås med feltets eneste stack under en million. Klausens 5 big blinds fik da også hurtigt ben at gå på, da han få minutter inde på finalebordet sendte dem til midten på et -flop. Desværre vågnede en modstander op med , og så havde danskerens brug for alvorlig hjælp. Turn og river gjorde desværre intet godt for Tulkaz, der måtte tage til takke med en niendeplads og $4.107.

Som turneringen skred frem begyndte de to hollændere ‘padjes’ og ‘Saintreine’ for alvor at løbe frar resten af feltet, og det var da også den senere vinder, der endte med at tage Bønding ud godt en halv times tid senere. Preflop åbnede danskeren fra hijack, blot for at se ‘Saintreine’ tre-bette fra small blind. ‘Dsavo’ skulle ingen steder med sine , og satte hurtigt stakken til midten, men hollænderen havde ingen kvaler ved at kalde med , og det ni-høje bord ændrede desværre ikke på hændernes indbyrdes styrkeforhold.

For femtepladsen kan Bønding trods alt glæde sig over $20.538, om end han med garanti havde håbet på sin tredje Warm Up-triumf. I stedet blev triumfen dobbelt-hollandsk, da Saintreine strøg til tops for $70.005, mens padjes fik $57.672 for sin andenplads.