Stor dansk sejr i 2nd chance, ‘YukoEgawa’ lige ved i Kickoff

Det skortede ikke ligefrem på store turneringer i nat på PokerStars. Udover de vanlige Kickoff, Warmup, Sunday Million, Sunday 500 og 2nd Chance-turneringer, så havde Stars også disket op med MicroMillions Main Event med $100.000 garanteret til vinderen af den $22-dyre onlinetour.

Det blev desværre ikke til dansk deltagelse ved Main Event-finalebordet af den ikoniske lowroller-turneringsserie, men i stedet kom der en stor dansk sejr i $215 Sunday 2nd Chance med $200.000 garanteret.

Det ubeskrevede blad ‘KObySOMU’ tog sig behændigt af sejren på det store finalebord, hvor der var intet mindre end $46.118,72 til vinderen. Den danske pokerspiller, der tidligere havde en sejr i ‘The Big 8.80’ til lidt over $10.000 som største resultat, måtte ellers igennem et stærkt finalebords-felt med flere store, internationale pokernavne som Benjamin ‘NeverScaredB’ Wilinofsky, Elio ‘smokrokflock’ Fox og Amichai ‘UhhMee’ Barer, men kunne kort efter klokken 08.00 i morges strække hænderne i vejret, da han slog sidstnævnte heads up.

2nd chance KObySOMU

 

Lige ved og næsten

KObySOMU’s finalebord var dog ikke søndagens eneste store finalebord.

I Smith Hansen-familien har pokerhænderne altid været helt rigtigt skruet på. Storebror Mads Smith Hansen er som bekendt en af Danmarks største turneringsprofiler, mens lillebror Søren Smith Hansen har imponeret vildt, med flere store resultater over det seneste år.

Læs også: 26-årig onlinekomet vinder Fall Tour 2014

 

Senest vandt den yngste Smith Hansen årets Fall Tour 2014 på Casino Munkebjerg, og i nat var han under PokerStars-nicket ‘YukoEgawa’ (hvor han i øvrigt har resultater for mere end $780.000), rigtig tæt på en stor triumf ved søndagsturneringen Sunday Kickoff med $100.000 garanteret.

Den danske tourgrinder spillede sig nemlig på finalebordet, men måtte desværre give fortabt som nummer 8 til beskedne $2.835.