Schweiziske Simon Boss vinder EM i Poker

Ismael Bojang er en skrap pokerspiller. Sidste år slog han rekorden for flest WSOP-cashes på et år, da han i hele 13 tilfælde fik penge med hjem fra en bracelet-event. I år blev det til yderligere fem cashes og tre finaleborde, men endnu er den store triumf udeblevet for den habile tysker.

Læs også: Ismael Bojang fører hårdt finalebord an ved EM i poker

På trods af et chiplead inden finalebordets begyndelse ved EM i Poker, så blev det heller ikke i denne ombæring, af Bojang skulle stryge helt til tops i en større turnering. I går aftes måtte han nemlig strække våben på en fjerdeplads til €54.100, mens trofæet i stedet røg på Schweiziske hænder. Det blev nemlig den relativt ukendte Simon Boss, der løb med sejren blandt de mange østeuropæiske profiler. Boss har tidligere haft dybe runs både ved EPT Berlin i 2010 og EPT Prag i 2014, men havde aldrig opnået et cash over €19.000. Det har han i aller højeste grad nu, efter han slog hjemmebanefavoritten Josip Simunic heads up om titlen på Casino Velden i Østrig.

Simunic har ellers tidligere vundet en €10.300 highroller-turnering under en EPT Deauville-festival, men den erfaring kom ham tilsyneladende ikke til gode i den afgørende duel. Simon Boss endte nemlig med at rende med sejren til massive €182.600, og altså titlen som Europamester i No Limit Hold’em 2015.