Rasmus Vogt slår vanvittig brite heads up om EPT-sæde

Traditionelt set er EPT Deauville ikke en af de destinationer, der trækker mest i de danske tourgrindere. Det er for eksempel ikke muligt at flyve direkte til byen, ligesom både overnatning og forplejning er i den dyre ende af spektret, når man sammenligner med destinationer som Prag og Barcelona.

Alligevel er det helt og aldeles sikkert, at vi mindst får et par rød-hvide håb i Deauville i år. Jannick Wrang har nemlig allerede kvalificeret sig til turneringen, og i nat lykkedes det så Rasmus ‘mrvogt’ Vogt at kvalificere sig til årets anden EPT.

På bare 1 time og 25 minutter lykkedes det Vogt at lukke en €320 Deep Hyperturbo-satellit på PokerStars, der med sine 30 deltagere blot kunne skrabe sammen til ét sæde. Det bekymrer dog næppe Rasmus Vogt, der strøg til tops foran mirakelmanden Pablo ‘gordijú’ Gordillo, der i september måned leverede en af pokerens mest vanvittige præstationer nogensinde. Dengang lykkedes det nemlig englænderen at vinde både $109 Sunday Kickoff, The Bigger $55 og $11 Sunday Storm på samme aften for mere end $100.000.

Læs også: Den vildeste søndagspræstation nogensinde?

 

EPT Deauville løber fra den 28. januar til den 7. februar, og main event skydes i gang søndag den 1. februar. Ud over Wrang og Vogt har endnu ingen danskere meldt deres ankomst i det franske endnu.