Pokereksperten venter stadig på Golden Cashgame-gevinst

Under Unibet Open London i november måned sidste år, var Unibet vært for et stort opsat cashgame, der over tre dage blev livestreamet direkte med kommentatorer og holecards. Ud over prominente navne som Viktor ‘Isildur’ Blom og Teddy Sherringham, deltog der også flere danske spillere. Således var både Lars Bønding, Vera Kelleher og Anders Jensen for eksempel på plads i flere ombæringer i £5/£10 Hold’em-spillet.

En af de mest omtalte hænder i løbet af de tre dages cashgame endte med at blive en spektakulær 1-outer i en hånd mellem Pokereksperten Anders Jensen og den svenske gambler Micke Norinder. Norinder floppede nemlig trips med mod danskerens toppar topkicker, og med en knægt allerede foldet, så det sort ud for Anders Jensen. En heldig på river sendte dog potten i danskerens retning, hvilket siden fik Norinder til tasterne, hvor han kritiserede Jensen på sin blog.

Læs også: Micke Norinder kalder Anders Jensen for nittet dansker-fisk

 

Nu har Anders Jensen så også fattet til sin blog, hvor han på anderledes sober vis giver sit besyv med om hånden, og hvilke tanker han gjorde sig om svenskerens range. Her afslører han blandt andet, at han ikke forventede Norinder havde 72o i sin limprange preflop, og at han på grund af flushdrawet på bordet vurderede, at svenskeren kunne have en lang række semibluffs i sin range.

Danskeren fortæller også, at han noget overraskende endnu ikke har set en krone af sine gevinster fra cashgamet, der trods alt beløber sig til £9.000. Aspers Casino har nemlig ikke lige fået wire-overførslen på plads endnu, selvom det er mere end fire måneder siden, at festivalen stod på. Desværre har Unibet Open ingen planer om at returnere til den britiske hovedstad i løbet af i år, så de kan ikke engang stå at trække renter til næste TV-transmiterede cashgame fra London.

Du kan læse hele Anders Jensens blog lige her.