PLO-chef, EPT-wunderkid og WCOOP-vinder i infight om highroller-titel

I går kunne vi berette om danske Bo Saabye Jørgensen, der endte med at choppe en sideturnering under EM i Poker på Casino Velden i Østrig til €44.900. I går begyndte turneringsseriens highroller så, og med et buy in på velvoksne €15.000 tiltrak det nogen af de i pokersammenhæng rigtig tunge, europæiske drenge.

Læs også: Dansker chopper Østrigske Pokermesterskaber for €45.000

17 spillere nåede i alt til tilmeldingsskranken inden latereg lukkede, og efter førstedagen resterer endnu 13. Selvom det ikke lyder af mange, så har de tilbageværende spillere en række imponerende bedrifter imellem sig. Den førende er således schweiziske Ronny Kaiser, der udover at have renset af i de dyreste PLO-games live og og online gennem de sidste mange år, også har en EPT til sit navn, efter han i 2011 vandt i Tallinn. Kaiser formåede at spille startstacken på 100.000 op i 369.000, hvilket er halvanden startstack mere end landsmanden Stefan Huber på andenpladsen.

Udover Ronny Kaiser er også EPT-vinder og super highroller Steve O’Dwyer (102.400) også stadig med, ligesom WCOOP-vinder Fedor Holz (71.000) hænger i. Det er ikke mange dage siden, Holz returnerede til Østrig efter sit dybe run i WSOP main event, der ultimativt endte på en 22. plads.

I den tungere ende af chipsoversigten finder vi polske Dzmitry Urbanovich, der dog opvejer sit dårlige udgangspunkt før andendagen med sine imponerende færdigheder. I marts måned vandt han således intet mindre end fire EPT-events under festivallen på Malta, mens flere dybe EPT-runs er kommet til siden.

Læs også: Urbanovich vinder fjerde (!?!!) EPT Malta-event

Afgørelsen på turneringen findes i dag, når spillerne sætter sig til filten klokken 15.00. Den endelige præmiefordeling er endnu ikke offentliggjort.