Peter Jaksland videre ved svensk main event

Efternavnet Jaksland ringer ganske sikkert en klokke hos de fleste pokerspillere. Årets Danmarksmester hedder jo som bekendt Tim Jaksland, men inden hans triumf i juni måned var det i højere grad storebror Peter Jaksland, der havde leveret ved filten.

Især i de svenske turneringsserier har Peter Jaksland tradition for at gøre det godt, og både i 2012 og 2013 lykkedes det således danskeren at spille sig på finalebordet ved Christmas Poker Weeks main event, der afholdes på Casino Cosmopol i Gøteborg.

I år jagter Jaksland så sit tredje finalebord i træk, og det lykkedes da også turneringsspecialisten at spille sig videre fra den SEK 16.000 dyre tours førstedag, der løb af stablen i går. Danskeren kom stærkt fra start i turneringen med en tidlig dobling, men resten af dagen blev en noget sløvere affære, og da de 45 overlevende spillere gjorde status, måtte Jaksland ifølge sin twitter-konto tage til takke med en stack på godt 2/3 average.

Jaksland-tweet

 

Også den aggressive svensker Micke Norrinder er videre til turneringens andendag, og sidder på en af feltets største stacke med sine 173.000. Mange danske railbirds kan formodentlig huske Norrinder fra sin optræden ved Unibet Opens ‘Golden Cashgame’ i november måned, hvor også danskerne Anders Jensen, Lars Bønding og Vera Kelleher deltog.

Dag 2 skydes i gang i dag klokken 14.00, og PNN skal selvfølgelig nok følge op på Jaksland og eventuelt andre danskeres færd i det svenske.