Palsgård fik sit første tour-klonk live på Twitch

At Jonas Palsgård Christensen binker en onlineturnering, er som sådan ikke noget nyhedsværdigt, for det har den unge holbækker gjort urimeligt mange gange efterhånden. At det er en tour med “bare” $2.673 på toppen, retfærdiggør heller ikke en skrivelse for sig selv, for med cashes på mere end $700.000 online, skulle det nok også være sket relativt ofte. Men når man formår at vinde sådan en turnering foran rullende kameraer, og med flere hundrede interesserede seere, så fortjener det en lille notits i dagspressen.

Læs også: Palsgård hopper med på twitch-bølgen

Det er nemlig mindre end en uge siden, Jonas Palsgård offentliggjorde planerne om sit nye streaming-projekt, hvor han vil forsøge at forvandle $5.000 til $50.000 ved at streame næsten dagligt på streamingplatformen Twitch. Det skulle således tage Palsgård fire dages grind at få knækket koden, før der endelig kom vind i sejlene. Det skete, da han strøg helt til tops i en $5,50 rebuy 2x turbo-turnering, hvor hele 724 spillere stillede til start.

Det tog danskeren mindre end 3,5 time at sætte de mange modstandere på plads, og triumfen kom i hus kort før klokken 18.00 i går, da han slog australske ‘AsjBaaaf’ heads up om guldet. De små 18.000 kroner pynter gevaldigt på danskerens samlede projekt-bankroll, der allerede havde taget et dyk, efter manglende succes i de store søndagsturneringer på streamets premieredag.

Palsgård hviler dog ikke på laurbærrerne. Allerede klokken 13.00 går han live igen, og hvis du har fået lyst til at følge den skrappe tourspiller, kan han findes på sin Twitch-kanal www.twitch.tv/jonaspalsgaard1.

Palsgård Twitch