Online dansker-rens på regnfuld tirsdag

Mens det var sparsomt med succes i Monaco, da de sidste tre danskere alle måtte se sig ekspederet ud på tredjedagen ved EPT Grand Final, så var der anderledes succes ved de virtuelle borde på PokerStars. Og for en gangs skyld er det hverken Allan ‘Sifosis’ Bække eller ‘x_zola25’ der indtager pladsen i solen, men i stedet Søren Smith Simon Rønnow Pedersen.

Det lykkedes nemlig Søren Smith under sit nick ‘YukoEgawa’ at stryge helt til tops i en af PokerStars’ bedst betalte turbo-turneringer, da han satte 981 modstandere til vægs i ‘The Hot $75’. På under fire timer lykkedes det danskeren at stryge helt til tops, og det kunne han indkassere respektable $12.197 dollars for – hvad der svarer til en timeløn på næsten 22.000 kroner.

Han var imidlertid ikke den eneste dansker, der leverede et stort resultat på PokerStars. Simon ‘IgorK’ Rønnow var tæt på et stort cash, da han i søndags boblede finalebordet ved første event af turneringsserien iPOPS. I går var der anderledes skrub i endgamet, da han formåede at spille sig hele vejen til heads up duellen i den $320 6-max turnering på PokerStars. Ultimativt måtte danskeren give fortabt til modstanderen ‘dmr1001’, men andenpladsen udbetalte stadig $8.242 til den unge, danske onlinepro.

Slutteligt lykkedes det danske ‘JulemanD2k9’ at komme i julestemning, da han gav sig selv en gave på $5.585 for at blive 5’er i The Big $109. Alt i alt en rigtig indbringende tirsdag for de danske onlinespillere.