Noah Schwartz vinder heads-up om 4 millioner kroner

At en $100.000 dyr turnering ikke henvender sig særligt bredt, kommer næppe som en overraskelse for nogen, men det er alligevel nok kommet som lidt af en overraskelse for World Poker Tour, da kun 6 spillere valgte at stille til start i lørdagens afdeling af highroller-serien Alpha8 på Seminole Hard Rock Casino i Florida.

Det lave deltagerantal betød nemlig, at turneringen pludselig blev til en winner-takes-all affære med $585.000 på toppen og ikke en krone til nummer to.

Til start var Jason Mercier, Dan Colman, Bryn Kenney, Byron Kaverman, Noah Schwartz og Jake Schindler, og noget overraskende var det de to superstjerner Mercier og Colman, der først blev smidt på porten.

Bedre gik det for de to sidstnævnte – Schwartz og Schindler – der i nat satte sig til filten, for at finde ejermanden af de mere end 3,75 millioner danske kroner. Schwartz havde fra starten en føring med sine 374.000 chips mod Jake Schindlers 226.500, og den var han aldrig tæt på at sætte over styr i Florida.

Igennem de 44 hænders heads up lykkedes det på intet tidspunkt Schindler at bygge til sin stack, og ultimativt lukkede Schwartz turneringen, da hans lavede et fuldt hus mod Schindlers all in preflop. Boardet løb ud    , og dermed kan Schwartz skrive Alpha8-vinder på CV’et – en bedrift det ikke lykkedes ham i december måned, hvor han måtte tage til takke med en fjerdeplads i den noget mere velbesøgte Alpha8 i Las Vegas.