Midt under WSOP: Sam Trickett splitter med Everest

Ét år og tre måneder var alt, hvad forholdet mellem en af englands mest succesfulde pokerspillere, Sam Trickett, og Everest Poker kunne holde til. Det står klart, efter de to parter tidligere på ugen blev enige om at ophøre samarbejdet. Det skriver calvinayre.com.

Trickett startede ellers ud som lyn og torden efter kontrakten blev underskrevet i marts sidste år, og inden for de første par uger lykkedes det ham at blive 2’er ved WPT Venedig. Den gode start blev dog fulgt op af et skuffende WSOP, hvor briten kun blev registreret for to cashes på trods af et stort set fuldt program. Siden har Trickett haft et par cashes fra både EPT Barcelona, London og Malta, men har ikke gjort videre væsen af sig. I stedet har den 28-årige i stedet fokuseret på highstakes cashgames, og den manglende offentlige omtale af disse games, er formodentlig hvad der førte til, at parterne ikke kunne blive enige om en forlængelse af Tricketts kontrakt.

Præcis tre uger inde i årets WSOP-afdeling er briten kun stillet til start i en enkelt turnering – det $10.000 dyre Pot Limit Omaha-championship. I aften dansk tid skydes årets $10.000 dyre 6-max Hold’em-turnering i gang, mens det $50.000 dyre Players Championship begynder på søndag, og Trickett formodes at stille til start i begge turneringer. Det er dog kun, hvis han kan løsrive sig fra de bløde cashgames, men noget tyder på, han er ved at være klar til at skyde efter sit første bracelet. I hvert fald er beskeden på twitter, at han efterhånden savner WSOP-turneringerne.

Trickett tweet