Martin Schmidt ville freerolle – vandt 78.000 kr.

Poker er et dejligt spil, hvor helt almindelige hobbyspillere på en god dag kan vinde penge – rigtigt mange penge.

Det beviste Martin “GoinBroke247” Schmidt i går på PokerStars, hvor han spillede sig frem til finalebordet i turbo-turneringen The Hotter $16.50 $50k guaranteed.

Den 22-årige Martin Schmidt er nemlig en udpræget hobbyspiller, som til dagligt læser finansøkonomi i Esbjerg og arbejder som praktikant hos Computerfriend. Han spiller poker udelukkende for hyggens skyld, fortalte han til PNN.dk, da vi fangede ham til et interview.

Cashgames siger ham ikke det store, forklarede han, og når han spiller poker drejer det sig derfor udelukkende om turneringer.

 

Ville spille freeroll – endte med at vinde 78.000 kr.

I går havde han således fået øjnene op for PokerStars danske liker-freeroll, og nu hvor han alligevel var logget ind, besluttede han sig for at give The Hotter $16.50 et skud – en beslutning han ikke kommer til at fortryde.

Her spillede han sig nemlig igennem et felt på hele 7465 spillere, og da der blot resterede 3 spillere blev der snakket deal i chatten. På dette tidspunkt var Schmidt chipleader med ca. 9 mio. chips, mens de to øvrige spillere sad med rundt regnet 7 mio. og 6 mio. chips.

Brasilianske “lessajr” øjnene dog chancen til at forsøge at stjæle en sidste omgang blinds inden dealen skulle sættes i stand, og skubbede derfor all in fra small blind med rags. Det ville irske “dinos622” ikke finde sig i, og lavede derfor et call med A6 fra big blind.

Resultatet blev at brasilianeren måtte forlade turneringen, og så sad Martin Schmidt heads up med “dinos622”.

 

Heads Up deal var en god beslutning

De to spillere besluttede omgående at indgå en deal, som gav Martin Schmidt $14.042, mens ireren stak af med $14.590. Det efterlod $1000 på bordet, som der skulle spilles heads up om.

Det blev dog ikke til sejr for danske Martin Schmidt, som stærkt presset af de høje blinds var nødt til at rykke all in preflop med 33 i hulen, og da “dinos622” vågnede op med kongerne var festen slut – en fest Schmidt altså får lov at tage mere end 78.000 danske kroner med sig hjem fra.

“Det var helt sikkert det største resultat til dato. Har ingen resultater fra førhen som overhovedet har været i nærheden af dette. Finalebordet var meget intenst for mig, jeg var selvfølgeligt meget nervøs, hvilket jeg finder meget logisk når man lever på en SU.”, fortalte den glade Martin Schmidt til PNN.dk

Vi spurgte selvfølgelig den 22-årige student hvad de mange penge skal bruges til:

“Jeg har inviteret min kæreste ud at spise. Det lovede jeg hende allerede halvvejs i turneringen da hun gik i seng. Skal selvfølgeligt lige forkæle mig selv lidt, men pengene skal ikke bare smides til højre og venstre”, var svaret fra den fornuftige jyde, der i øvrigt har spillet poker siden han var 18 år.

martin_Schmidt