Mads Smith Hansen vinder tre flotte onlinesejre på to dage

Der må sidde et par af de danske onlinechefer, der er lidt lange i næbbet over ikke at være i Las Vegas netop nu. Ikke fordi det har været et par trange uger online – tværtimod. Rettere fordi flere af de danske grindere synes at excellere i øjeblikket, og måske kunne have brugt skrubbet i en stor WSOP-tour i stedet.

Martin B. Hansen er en af de drenge, der for alvor har taget arbejdshandskerne på og renset af i lige linje, men nu melder en anden velkendt onlinechef sig under fanerne med et par store resultater. Det er Mads ‘moumaife84’ Smith Hansen, der de sidste par dage har fået benene ud på den helt rigtige side af sengen, og har sikret sig intet mindre end tre rigtig flotte turneringssejre på PokerStars over de sidste to dage.

Læs også: Brandvarme Martin B. Hansen knækker verdens top-10

I forgårs strøg danskeren helt til tops i en senaftens-udgave af deres $109 rebuy-turnering. Kun 39 spillere var til start, men førstepladsen beløb sig alligevel til $4.200, da han blandt andet overvandt landsmanden ‘Mr_kjaer1’, der endte på en fjerdeplads.

moumaife84 sejr PokerStarsDet var imidlertid ikke andet end en optakt til gårsdagens præstationer. Da lykkedes det nemlig Mads Smith Hansen at sætte 865 modspillere til vægs, da han vandt en af lørdagens beds betalte turneringer på PokerStars. Syv timer og 26 minutter var alt hvad ‘moumaife84’ skulle bruge, før den lille turnering faldt ud til danskerens fordel, og dermed kunne Mads Smith Hansen se $15.588 trille ind på kontoen.

Endelig blev aftenen sluttet af med maner, da Smith Hansen fuldførte hattricket med en sejr i en $51 Hyper-Turbo-turnering. Den $51 dyre turnering med start klokken 00.45 i nat tiltrak i alt 281 deltagere, og mens både Mads Smith Hansen og Simon ‘IgorKarkarof’ Rønnow Pedersen spillede sig på finalebordet, så var det altså førstnævnte, der kom bedst ud af det møde. Rønnow måtte tage til takke med en ottendeplads, mens ‘moumaife84’ fik $2.873 for sejren – og derved bringer sine samlede cashes for de sidste to dage op i over 150.000 gode, danske kroner.