Mads Bertelsen vinder €22.000 og SuperWeekend Tallinn

Det lykkedes den danske tourspecialist Mads ‘Mr Longhit’ Bertelsen at konvertere sit chiplead inden finaledagen på aller fornemmeste vis, da han i går strøg helt til tops ved SuperWeekend-turneringen i den estiske hovedstad Tallinn.

Bertelsen havde efter en forrygende førstedag spillet sig op i fire gange average, og kunne derfor ligge pres på hele vejen mod finalebordet. Med blot to borde tilbage gik danskeren imidlertid kortdød, men formåede alligevel at spille sig heads up, hvor estiske Kristo Klaassen fra starten holdt et 2,5:1 chiplead. Tre kvarter senere var det hele så ovre, da Klaassen satte stakken til midten med ind i Bertelsens , og dermed kunne Bertelsen glæde sig over trofæet og de €21.945 på toppen.

Læs også: Mr Longhit er stor chipleader ved Super Weekend Tallinn

 

PNN fangede ‘Mr Longhit’ til et interview kort efter sejren var en realitet, og det var en både glad og tilfreds Bertelsen, der noget spontant havde valgt at tage turen til Estland.

“En af mine venner havde vundet to pakker til turneringen, men kunne ikke tage afsted på grund af arbejdet, så i stedet købte jeg dem for en god pris til min kæreste og mig, mod at give ham 10 procent af eventuelle gevinster. Det viste sig at blive en rigtig god deal for ham”, fortæller Mads Bertelsen, hvis kæreste, Julie Hansen, også endte i pengene på en 27. plads.20150503_003325

“Turneringens første dag var en af de dage hvor det bare kørte fra start til slut. Spillede godt, og ramte når der var brug for det. Tabte nærmest ingen flips, og endte med 10 bounties, så jeg lå jo lunt i svinget ved indgangen til dag 2. Her startede vi nærmest på boblen, så jeg fik lov at køre mit bord midt over og chippe op, uden egentlig at få nogen gode hænder. Fra vi ramte pengene og frem mod finalebordet kæmpede jeg med dårlige kort og et løst image. Først med seks mand tilbage fik jeg fat igen, og selvom jeg startede heads up-duellen ud som shortstack, men efter at have doblet et par gange blev han frustreret, og skubbede til sidst sine 40 big blinds over toppen på mit knapklik lige ind i mine esser”, genfortæller Mads Bertelsen.

Danskeren har på det seneste leveret mange flotte onlineresultater, blandt andet back-to-back finaleborde ved Sunday Million. Selvom en god liveskalp er i en anden boldgade end et online finalebord, så rangerer han sin sejr i Estland noget under sine onlinesucceser.

“Der var kun 280 ish spillere med og niveauet er noget lavere. Det er naturligvis altid fedt at lukke en turnering uanset størrelse og niveau, men min sejr her betyder mindre for mig end mine finaleborde ved Sunday Million”, fortæller han.

De næste par dage står den på ren afslapning og ferie, inden næsen igen bliver vendt hjemad mod Danmark og de online jagtmarker, afslører han.

“Når vi kommer hjem, får jeg lejlighed til at fejre min fødselsdag, og så er jeg ellers bundet til computeren i et par uger med SCOOP. Derfor bliver pokeren lagt på hylden de næste fem dage, hvor vi bare skal slappe af, være turister og nyde lidt ferie”.