Kong Moorman vinder sin 25. triple crown

Herhjemme skorter det bestemt ikke på dygtige online turneringsspillere. Netop nu er både verdens øjeblikkeligt sjette bedste og niende bedste nemlig danskere i form af Allan ‘Sifosis’ Bække og den anonyme x_zola25, men med al ære og respekt, kommer ingen af de to herrer endnu op på siden af den måske mest legendariske turneringsgrinder nogensinde – Chris ‘Moorman1’ Moorman.

Den britiske turneringschef har onlinecashes for mere end $12 millioner, og sikrede sig så sent som mandag morgen endnu en stor skalp til CV’et, da han for første gang vandt Sunday 500, og derved sikrede sig yderligere $87.400 til sin svulmende bankroll.

Ikke nok med det. Få dage forinden vandt han en af de eftertragtede triple crowns, der uddeles til spillere, der vinder tre store turneringer på tre forskellige netværk inden for bare en uge. Mickey ‘mement_mori’ Petersen indtager med sine ni af slagsen en fjerdeplads på pocketfives liste over all-time vindere, men det er INGENTING i forhold til Moorman, der med sejre på 888, Everest og PokerStars vandt sin rekordsættende 25. krone.

Live har Moorman fundet ldt succes, da han sidste år vandt WPT LA Poker Classic til over $1 million. Han anses dog stadig af mange som den bedste spiller, der endnu ikke har et WSOP-armbånd, med med mindre end to uger til World Series of Poker skydes i gang, må det siges at være et udmærket tidspunkt at finde sit A-game frem til.