Indbringende søndag: Dansk tredjeplads i Sunday Million

Med lidt mere end-game skrub kunne det være blevet til en dansk udgave af “The Treble” i går, hvor de rød-hvide kortkrigere formåede at opnå podieplaceringer i både Sunday Warm Up, Sunday Million og Sunday 2nd Chance. Spilleren ‘konraad’ tog sig af sølvet i Warm Up, Mikkel Kollerup nuppede sølv i 2nd Chance, og så havde det da blot været passende med et trofæ i aftenens hovedattraktion. Sådan skulle det desværre ikke gå, men alligevel viste danske ‘loopers33’ rigtig flotte takter, da han eller hun spillede sig til en nydelig tredeplads i Sunday Million.

Fra finalebordets begyndelse havde danskeren det næstbedste udgangspunkt, da loopers33 stod noteret for mere end 9,6 millioner chips, eller hvad der svarer til godt 24 big blind. Der blev dog hurtigt føjet til stacken, da danskeren kort efter starten tog svenske Robin ‘robinho’ Ylitalo ud som 8’er med mod .

De næste to blev sendt på porten af den brasilianske chipleader Pedro “pcayobh” Cayo, før danskeren igen kom til fadet. Preflop kom ‘loopers33’ ind med  mod en mindre stacks , og på -boardet så det sløjt ud, men en befriende i billetten sendte potten på danske hænder.

Tre-handed forsøgte spillerne at blive enige om en deal, men da det ikke lod sig give sig, spillede SM loopersde ufortrødent videre. Det faldt desværre ikke ud til ‘loopers33’s fordel, som kort efter blev sendt på porten. Preflop satte danskeren sine sidste 9 big blinds ind med fra small blind, blot for at se sin brasilianske nemesis snappe af med i big blind. Desværre lå der et grimt og ventede i døren, og selvom turn gav danskeren håb i form af et gutshot, så blankede river.

For bedriften får ‘loopers33’ trods alt flotte $92.567 – eller hvad der svarer til næsten 620.000 kroner. Ikke overraskende er det uden sammenligning danskerens største cash på PokerStars, der tidligere var en andenplads i The Hotter $33.