Hjemmebaneheltene Luske og Neuville sendt ud med esser og konger

Før årets store pokerfestival i Prag skydes i gang i næste uge, lykkedes det Unibet at presse en af deres altid populære Open-turneringer ind i denne weekend. Destinationen er helt og aldeles ny, men alligevel har relativt mange taget turen til den belgiske by Antwerpen, der ligger i Flandern i den nord-/vestlige del af landet.

Blot tre danske håb gjorde sig besværet med at stille til start, og det blev desværre en småkedelig oplevelse, da både Hardy Padkjær, Mikkel Lorentzen og Kristian Grundal Gormsen måtte se sig elimineret allerede på de indledende dage. Også hjemmebanefavorit og November Niner Pierre Neuville formåede aldrig rigtig at gøre væsen af sig, da hans på den mest brutale måde blev knækket af ungarske Avais , der bagdørede en farve, og næsten samme skæbne overgik så Marcel ‘The Flying Dutchman’ Luske i en chipleader-pot på feature table midt i gårsdagens spil.

Preflop åbner Luske , en mand i mellemhånd 3-better, før Tom Dingeren fra late position sender et tungt 4-bet over stregen med . Luske skal ingen vegne, og efter en kort tur i boksen kalder Dingeren shovet af. Kongerne kunne imidlertid ikke holde, da dealeren allerede på turn completede ruder-farven på et -board, og efterladt med godt 10 big blinds var Luske kort efter ude af turneringen.

Der resterer nu 15 mand i turneringen, hvoraf det ser bedst ud for belgiske Alexander Beeckx med 1.625.000. Engelske Ian Simpson der sad på chipleadet før gårsdagens spil hænger også stadig i med 469.000 chips, mens skurken Tom Dingeren akkurat har sneget sig med til finaledagen med 154.000. Når spillet genoptages klokken 14.30 bliver det med 8.000/16.000 blinds, og spillernes jagt på de €71.620 på toppen kan traditionen tro følges direkte på livestreamet på Unibet Opens hjemmeside.