‘Gåsen’ fik julelussing ved Stars-comeback

En lille sponsorkontrakt med Full Tilt Poker er i årevis kommet i vejen for, at Danmarks mest omtalte high roller har kunnet bevæge sig ind på PokerStars dyreste borde. Før i går var Gus Hansens ‘broksi’-konto således sidst i brug i 2012, men i går tog ‘The Great Dane’ så skeen i den anden hånd, og loadede borde op både på Full Tilt og på PokerStars.

Det blev imidlertid ikke noget glædeligt gensyn for Gus Hansen. På PokerStars udmyndede en lang session på PLO 100/200 sig nemlig i et $72.709 tab, mens det gik endnu værre på den tidligere hjemmebane Full Tilt Poker. I et mix af Omaha og 2-7 triple draw blev danskeren plukket for godt $272.000, hvilket især Ben ‘Bttech86’ Tollerne og Alex ‘Alexonmoon’ Luneau tog sig kærligt af.

Samlet giver det en syngende julelussing på lige over 2,1 millioner gode, danske kroner til Gus Hansen, der forhåbentlig kan afse lidt tid i juledagene, til at få vendt slæden og vinde det tabte tilbage. Hans blotte tilstedeværelse betyder nemlig også, at tidligere tiders storspillere som for eksempel Ilari ‘Ziigmund’ Sahamies igen logger hænder på PokerStars, så der er grundlag for god rail-lir, hvis spillene for alvor kommer op at køre.