Frederik Pedersen chopper lørdagens største online-tour

I går lykkedes det den danske pokerspiller Frederik Pedersen, at stryge næsten helt til tops i PokerStars’ lørdags-flagskib, nemlig den $320 dyre Saturday Super-Knockout.

Hele 1.011 spillere ville kæmpe med om guldet, og det bragte præmiepuljen vel op over de $250.000, der i forvejen var garanteret. Heraf lykkedes det ultimativt den danske spiller under nicket ‘arsenalfca’ at tilspille sig næstflest dollars, da han 4-vejs blev enige med de tre modstandere om en deal.

Den deal sikrede Frederik Pedersen $18.228, og med yderligere 15 knock outs til sit navn, nåede den fynske pokerspiller op på et lørdagscash på over 140.000 kroner. Den bedrift blev kun overgået af rumænske ‘Agentull05’, der udover at have sikret sig størstedelen af præmiepuljen, også kunne lægge 7 styks bounties af $154 oven i hatten, hvilket alt i alt beløb sig til $21.651.

FP

Det er ikke danskerens største cash nogensinde. Frederik Pedersen har nemlig tidligere spillet sig heads up ved Partypokers søndagsturnering, ligesom han også tidligere har vundet The Big $55 på PokerStars, dengang den stadig hed Daily Fifty Grand. Med gårsdagens resultat har han nu online-cashes for over en kvart million dollars.