Femmer i chips ved WPT: Negreanu rebuyede for $40.000

Parallelt med afslutningen af EPT Prag bliver den traditionsrige turnering WPT Five Diamond Classic spillet på Las Vegas-kasinoet Bellagio, og flere af pokerens største navne er fløjet direkte fra den tjekkiske hovedstad til syndens by, for at få et sidste godt resultat på papiret inden 2014 udløber.

Daniel Negreanu stillede godt nok ikke til start ved årets sidste EPT, men alligevel valgte han som mange andre spillere at lateregge den $10.000 dyre afdeling af World Poker Tour på dag 2, og det må siges at have været en god idé for den nyligt indstemte Hall of Famer. Selvom det startede skidt for canadieren, lykkedes det nemlig efter fire re-entries endelig at bide sig fast i toppen af chipsfordelingen.

“Sen ‘blitz of gambling’ før rebuy-perioden sluttede. Er inde for 50k total, men sidder på en 130k chips stack, som er vel over dobbelt average”, skrev Negreanu i går på sin Twitter, og hentydede blandt andet til et par situationer, hvor han skubbede sine chips til midten uden at se på sine kort.

Det er ikke første gang Negreanu spiller hyperaggressivt, for at bygge sig en stack mens rebuyperioden stadig er i gang. I 2006 – dengang der stadig var rebuy events på programmet under WSOP – rebuyede canadieren ikke mindre end 48 gange i forsøget på at give sig selv det bedste udgangspunkt, for at vinde endnu et armbånd. Dengang var der ikke videre succes med den bekostelige plan, men i denne ombæring ser der rigtig fornuftigt ud for Negreanu.

Før starten på dag 3 af turneringen ligger han nemlig nummer 5 ud af de resteremde 210 spillere. Præmiefordelingen er endnu ikke blevet offentliggjort, men én ting er sikkert. Med 580 entries er det en af årets større WPT’er. Til sammenligning blev der kun indkasseret449 buy-ins ved sidste års udgave af turneringen.

Spillet genoptages i dag klokken 21.00 dansk tid.