Danske proer i infight om highroller-titel

Selvom mange forbinder søndagstours med PokerStars, er der masser af andre fisk i havet. Danske Spil har således hver søndag et nydeligt lineup af tours for pengepunge i alle størrelser, og i går var der for alvor kamp om de danske railbirds gunst i en af de turneringer, der kræver en vel fyldt tegnedreng.

Det lykkedes nemlig intet mindre end tre af landets top-proer at spille sig på finalebordet i den $500 dyre Sunday Major: High Roller, hvor i alt 205 spillere havde stillet til start. Blandt dem var altså både Rasmus ‘TheMoist’ Vogt, ‘x_zola25’ og Mads ‘madsmk’ Knudsen, som med garanti alle havde blikket fæstnet på førstepladsen og de mere end $20.000 til vinderen.

Det blev da også til en alvorlig rød-hvid infight, da de tre turneringsspecialister stadig sad med ved fire spillere tilbage. Det lykkedes dog desværre ikke de tre danskere at ekspedere tjekkiske ‘vrazda’ ud som den første. Den tvivlsomme ære tilfaldt i stedet Rasmus Vogt, som måtte tage til takke med $8.400. Herefter blev de tre resterende spillere enige om en deal, hvor Mads Knudsen og den tjekkiske spiller hver fik $16.600, mens ‘x_zola25’ blev spist af med $10.100. Det kan man måske også leve med, når man tidligere samme aften har vundet en anden søndagstour til næsten 290.000 kroner.

Læs også: Vinder søndags-tour: Zola slår tilbage i kampen om tronen

dominans DS