Dansk guld og sølv i mandagens Big-turneringer

Med WCOOP overstået er det tilbage til bread and butter-grinden for de mange danske online turneringshajer, hvor gode resultater i The Big og The Hot-serierne er altafgørende for bundlinje efter en arbejdsdag ved onlinefilten. Det forstod to danske spillere i går og i nat, da de hver især gik dybt i en afdeling af PokerStars’ The Big-turneringer.

Med start klokken 18.00 tiltrak The Big $22 med $40.000 garanteret 2.738 spillere. Blandt dem var aarhusianske Mikkel ‘DJMiWez’ Westermann, der tilbage i 2011 gjorde sig bemærket ved at spille sig heads up i Full Tilt Pokers MiniFTOPS event #1 foran vanvittige 27.537 andre spillere. Dengang blev danskeren belønnet med $63.500, og selvom Big55præmiepuljen denne aften i Big $22 ikke ligefrem var på niveau, så var det næppe en utilfreds ‘DJMiWez’, der efter næsten 10 timers spil kunne strække armene i vejret som vinder kort før klokken 04 i nat. Danskerne formåede at slå rumænske ‘bosi111’ heads up, og sikrede sig således sit tredjestørste onlinecash nogensinde på $8.653.

De mere end 55.000 kroner endte dog ikke med at være aftenens største danske præstation i kroner og øre. Cirka halvanden time senere sluttede dagens udgave af The Big $55, og også her var der dansk islæt i den afgørende heads up. Det var den tidligere Sunday 500-vinder Mark ‘marktb’ Bech, der denne gang desværre ikke formåede at gøre arbejdet færdigt. Han kunne nemlig ikke lukke turneringen mod østrigske ‘crppppp’, og måtte således tage til takke med en andenplads og $9.683.