Dansk ekstase i London: 5 doblinger på Aspers

På trods af to hurtige, danske elimineringer på dag 1A af Unibet Open, så har de resterende 11 for alvor taget skeen i den anden hånd. Ikke én eneste af dem har nemlig ville forlade turneringen, og alle er så småt ved at få fat i deres respektive borde.

Jan ‘Highlander’ Christoffersen er stadig dansk chipleader med 67.000 chips, men han jages tæt af Simon Toft, der har mere end doblet stacken siden han kom tilbage fra pause.

“Det er gået stille og roligt, og faktisk uden et eneste showdown. Jeg har ramt et par gode hænder, og lavet et par moves, så det er godt for imaget”, siger Toft, der netop har fået Kjeld Skou til bords. Skou er gået lidt tilbage, og sidder nu i 30.000.

 

Søren Blanner (artikelbilledet) har også netop kanoneret sig op i mere omkring 40.000. I en blind mod blind battle 4-bet jammer small blind ind i Blanners , og de laver en riverfarve mod modstanderens .

008

Morten ‘MortenVM’ Mortensen har i mellemtiden taget en shortstack ud, og er for første gang siden starten af dagen over startstack. Han har 35.000 foran sig, da hans kunne holde mod en modstanders all in preflop.

Lasse Quorning er også godt med, og sidder nu i 63.000, mens sidste melding fra Stefan Grøn Knudsen er cirka 35.000.

Camilla Reventlow har haft det svært, men formåede at doble sin 10 big blind stack all in preflop med mod en modstanders . Hun er i cirka 13.000.

Jef Nielsen har også mere end doblet, og er nu tilbage i 55.000, mens Kenneth Heinsvig kan fremvise 29.000 og Torben Munkholm 26.000.