Dårligt regnskab sender Bwin.party tættere på opkøb

For tredje år i træk kører rygterne om salg af netværket Bwin.party på fuld blus, og efter virksomheden i går offentliggjorde et skuffende regnskab, er der kommet yderligere benzin på salgs-bålet. Bwin.partys omsætning er i 2014 faldet med seks procent fra året før, og den skrantende kurs kan tvinge selskabet ud i et hurtigere salg.

Læs også: Financial Times: Amaya Gaming Group vil overtage PartyPoker

 

“Bestyrelsen er nået næste stadie af forhandlinger med de enkelte parter, og skal nu vurdere forslagene”, fortalte Bwins bestyrelsesformand Philip Yea i går til nyhedsbureauet Reuters, men nægter dog at komme ind på, hvem selskabet ligger i forhandlinger med.

Det er dog alment kendt, at det Montreal-baserede selskab Amaya Gaming, der sidste år overtog PokerStars, er stærkt interesserede i at slå kløerne i endnu en konkurrent. Ligeledes har Google tidligere været sat i forbindelse med købet af Bwin.party, men de forhandlinger skulle for længst være faldet fra hinanden.

Læs også: Rygte: Opkøber Google bwin.party?

 

Bwin.party opererer i øjeblikket en række online pokerrum, hvoraf Partypoker som verdens 7. største pokerudbyder er den mest trafikkerede.