Badbeatet ud: Ingen back-to-back for dansk UFC-kæmper

Martin Kampmann er en af verdens dygtigste kæmpere inden for kampsporten UFC, men han er også en rigtig habil pokerspiller. I maj måned vandt den $1100 dyre Poker NV Challenge Main Event på Peppermill-kasinoet i Reno, og i går stillede den aarhusianske UFC-kæmper så op for at forsvare sin titel i den selvsamme turneringsserie.

Læs også: Dansk kampsport stjerne vinder stor pokerturnering

 

Længe så det da også ud til, at ‘the Hitman’, som hans kaldes i kampsport-verdenen, skulle avancere til finaledagen søndag, men kort før lukketid på dag 1B, blev han på grimmeste vis suget ud af turneringen.

Preflop sætter Martin Kampmann nemlig sin stak ind mod amerikanske Randy Gil. Gil kalder af med , men de er skidt inde mod danskerens . En i døren slukker dog hurtigt håbet om en dobling, og boardet løber ud uden yderligere overraskelser.

Martin Kampmann er sponsoreret af sitet Ultimate Poker, som indtil for en måneds tid siden også havde Jason Somerville i stalden. Kampmann har dog allerede vist flotte takter inden for pokerverdenen også. Han fik som bekendt $52.740 for sin sejr i maj måned, ligesom han for under en uge siden blev 2’er i en mindre $100 side event.