Agerskov: “Mere fokuseret, når jeg spiller mod de bedste”

Rasmus Agerskov sikrede sig her til morgen sin anden Sunday 500-sejr inden for et halvt år, da han slog britiske ‘tezmoney’ heads up i en af nettets hårdeste turneringer. Det var imidlertid ikke langt fra, at den afgørende duel var svinget i den englænderens favør, fortæller Agerskov her til formiddag til PNN.

“Det er ret dybt, da vi kommer heads up, hvilket passer mig rigtig fint, da det er mod en af bordets svagere spillere. Af samme grund prøver jeg at holde pots så små som muligt og gøre spillet så variansfrit som jeg nu kunne. Det var dog ikke så ‘nemt’, som jeg havde håbet, da han spillede med store bets og raises uafbrudt, og jeg ikke connectede godt nok til rigtig at kunne straffe det, så han fik presset mig mere end rigeligt”, fortæller han og fortsætter.

“Heads Up-duellen svingede i det hele taget rigtig meget. Undervejs har jeg ham langt nede et par gange, hvor han overlever nogle all ins for livet, og på et tidspunkt har han han mig rigtig langt nede, hvor det er min tur til at overleve. Til sidst får jeg så heldigvis lukket den”, siger han.

 

Fuld fokus i endgame

Det er tredje gang på halvandet år, at den danske grinder kommer heads up i Sunday 500, og som bekendt anden gang han endegyldigt lukker den. Rasmus Agerskov er ikke sen til at tilskrive resultaterne varians, men han erkender dog også, at de dyre turneringer med de bedste spillere, bringer det bedste frem i ham.

“Først og fremmest synes jeg det er den fedeste turnering hver søndag. Den er dyb så der er plads til at spille – hvilket jeg tror Rasmus Agerskovligger godt til mig. Desuden er alle de bedste er med, hvilket jeg synes gør den endnu sjovere at vinde, og så er der selvfølgelig en del at spille om når den er så forholdsvist dyr. Så derfor har jeg nok også automatisk lidt mere fokus på den, og finder det bedste jeg nu kan frem. Når det er sagt, så er det nok mest af alt en masse tilfældigheder der spiller ind. Jeg kunne have tabt et par all ins i stedet for at vinde dem, og så havde jeg aldrig vundet turneringen – hverken denne gang eller den første”, vuderer han.

Selvom 12 timer er lang tid at holde koncentrationen i skak, når man sidder alene foran en computer, så havde Agerskov ingen problemer med at holde dampen oppe i endgame.

“Energien holder sig selv oppe. så længe jeg er dybt i noget. jeg synes er sjovt, så der var ingen problemer, selvom jeg i dag var alene på grinden”.

Sejren indbragte danskeren lige under en halv million kroner, men der er ikke lavet vilde planer med dem endnu, afslører Rasmus Agerskov.

“I første omgang skal det fejres med et par timer på langs. Derefter skal det fejres med en tur til fysioterapeut og tandlæge.  Så bliver det ikke meget vildere, men det kan da være, der bliver tid til noget sjovere i løbet af Påsken”.