Agerskov faldt af heads up til spansk MTT-chef

Den tidligere DM-vinder, Rasmus Agerskov Larsen, er bestemt ikke en ueffen herre inden for heads up-disciplinen. Ikke nok med han som bekendt slog Casper Toft heads up på Casino Copenhagen om tilten som landets bedste, så gik han i 2011 også dybt i en heads up-tour under DM-festivalen, hvor han i den sidste match dog måtte kaste håndklædet i ringen til Jannick ‘bajawa’ Wrang.

I nat var Agerskov så rigtig dybt i en velbetalt udgave af PokerStars’ $109 rebuy-turnering, men igen måtte han se sig slået få skridt før målstregen, da han efter at have spillet sig igennem 149 andre spillere tabte mano a mano til en af Spaniens skrappeste MTT-spillere – MendaLerenda. Under nicket gemmer der sig nemlig Oscar Serradell, der har online-cashes for mere end $3,2 millioner, og som blandt andet er strøget helt til tops i nettets dyreste, ugentlige turnering – Super Tuesday. Serradell er i øjeblikket bosiddende i England, og indtager for nuværende en tredjeplads på listen over bedste engelske onlinespillere, kun overgået af Mustapha Kanit og Chris Moorman.

Selvom sejren glippede for den danske pokerpro, så var det alligevel en udmærket dag ved den virtuelle filt. For sin andenplads fik Agerskov nemlig $8.160, svarende til mere end 55.000 kroner. Rasmus ‘Jungleras’ Nielsen lå også længe godt til i rebuy-turneringen, men måtte ultimativt nøjes med en 15. plads og $1.096.