888-turneringsserie får comeback efter dansk indtog

Dårligt er WCOOP overstået, før onlinecheferne kan begynde at glæde sig til en ny turneringsfestival. Denne gang er det 888pokers Super XL-serie, der får comeback, hvor hovedattraktionen bliver en $1.050 main event med cool million garanteret. Turneringsserien som helhed vil have $3 millioner garanteret, og vil løbe af stablen inden udgangen af året. Det skriver pocketfives.com.

Det er femte gang, der afholdes Super XL series, men da 888poker tidligere har været lukket land for de danske pokerspillere, har de rød-hvide grindere aldrig tidligere kunne deltage. De tidligere serier har dog angiveligt været velbesøgte, hvilket også har givet udslag i den samlede garanterede præmiepuljer, der siden 2012 er steget fra to til tre millioner dollars.

Super XL-serien løber almindeligvis over en uge i november, og plejer at inkludere turneringer i flere formater og stort set alle prisklasser. Sidste år var der således alt fra freerolls til den $1.050 dyre main event, hvoraf sidstnævnte i øvrigt endte som en af de største turneringer nogensinde holdt på sitet. Endelig vil der traditionen tro også være et leaderboard, hvor seriens bedste spillere bliver belønnet.

Der er endnu ikke blevet offentliggjort nogen endelige datoer, ligesom programmet endnu ikke er kommet op på hverken hjemmesiden eller i klienten. Så snart der er nyt fra 888, kan du naturligvis finde informationerne her på PNN.