166 resterer ved WPT-finale: Negreanu bust kort før lukketid

I går blev den altid stjernespækkede WPT-finale, WPT World Championship, skudt igang på kasinoet Borgata i Atlantic City, hvor hele 234 spillere indvilligede i at betale det $15.400 buy in for at spille med. Rigtig mange af de største nordamerikanske stjerner har selvsagt taget turen, mens mange af de europæiske proer har valgt at springe over, for i stedet at være på vej mod EPT Monte Carlo, der begynder allerede på tirsdag.

Og så er der selvfølgelig de spillere, der vil have både i pose og sæk, og ikke vil misse en start på en større pokerturnering. Blandt dem er ikke overraskende Daniel Negreanu, der almindeligvis er fast inventar i main event ved alle større festivaler. Som ambassadør for PokerStars har han allerede booket billet til EPT-finalen i Monte Carlo, men det lykkedes ham altså også at snige sig til start ved WPT World Championships, hvor han for 2 år siden havde et dybt run, der dog endte lige uden for det officielle finalebord på en 7. plads.

I denne ombæring blev det imidlertid ikke til samme succes for DNegs. Efter en halvsløv dag fik han sine sidste chips ind med mod Larry Ormsons på et -flop, og så måtte han give fortabt kort inden førstedagens afslutning.

Der er dog masser af store navne tilbage blandt de sidste 166 spillere i turneringen. Den forsvarende mester, Keven Stammen, ligger rigtig fint til med 148.700 chips, mens Jason Mercier (110.900), Nick Schulman (110.700), Greg Merson (79.300) og Carlos Mortensen (51.400) udgør bare et fåtal af de velkendte navne, der er videre til dag 2.

Spillet genoptages i dag klokken 18.00 dansk tid, hvor lateregistration også lukker. Dermed kan der endnu komme flere stjerner til turneringen, hvis præmiepulje på nuværende tidspunkt har ramt respektable $3,5 million.