POKERNYHEDER
FRA IND- OG UDLAND
Pokerstars – Toplogo
Danske spil – Toplogo
Unibet – Toplogo
NordicBet – Toplogo

Pierre Neuville: Mickey var for god og for ung!

Pierre Neuville: Mickey var for god og for ung!

De fleste som fulgte livestreamet af den afgørende heads up ved PokerStars EPT København var nok overbevist om, at det blot var et spørgsmål om tid, før Mickey ‘mement_mori’ Petersen ville nuppe sejren. Gang på gang grindede danskeren sin belgiske modstander helt i bund, inden denne formåede at doble sig tilbage i kampen. Seks seje, lange timer tog HU-dysten, inden Mickey Petersen ENDELIG fik snøret sækken.

Efter sådan en dyst kunne man forvente, at Mickey Petersens modstander, Pierre Neuville, ville være en meget skuffet mand, men det var han ikke, da pnn.dk fangede ham umiddelbart efter. Han var faktisk fuldt ud tilfreds.

“Inden en turnering vil man jo gerne sælge den for en plads i pengene. Det lykkedes og det er jeg glad og stolt over. Når man så er kommet i pengene, kan man begynde at håbe på et finalebord, og det lykkedes også, så det er jo helt fantastisk. Inden finalebordet var planen at overleve frem til femtepladsen, og så ellers løsne op og gå efter sejren, hvis jeg nåede så langt. Jeg nåede længere en 297 spillere og kun én kunne jeg ikke klare – det kan man kun være glad for.”

“Mickey var ganske enkelt for god og for ung, men jeg gjorde mit bedste. Han er en meget, meget dygtig spiller.”¨

 

 

 

Opret PokerStars konto her

Skriv en kommentar

Powered by Facebook Comments


-


Read previous post:
MickeyvinderTop2
Mickey P: Det er ubeskriveligt

Mickey Petersen vandt EPT København i overlegen stil, men kendetegnende for pokergeniets stillle facon blev det ikke til en kæmpe jubelscene,...

Close