POKERNYHEDER
FRA IND- OG UDLAND
Pokerstars – Toplogo
Danske spil – Toplogo
Unibet – Toplogo
NordicBet – Toplogo

Onlinestjerne kvitter pokeren

Onlinestjerne kvitter pokeren

Adam Junglen har i mange år været blandt de allerbedste spillere ved den virtuelle filt. Han har vundet millioner og atter millioner, men vælger nu alligevel at tage en pause fra pokeren på ubestemt tid. Efter et skuffende World Series of Poker mener Junglen ikke, at han har den glæde ved spillet, som der skal til for at komme ud på toppen.

Selvom Junglen de seneste tre år har forbedret sine resultater ved WSOP’en, så blev det i år en skuffende serie, hvor onlinefænomenet ikke formåede at gøre det store væsen af sig. Det blev samlet set til tre cashes for i alt næsten $30.000. Ikke just nogen succes, når man befinder sig i de luftlag af pokermiljøet. Også Junglens gode ven, Daniel Negreanu, har sagt, at han har bemærket Junglens sløje humør og halvdårlige præstationer.

Selv siger Junglen, at han holder for meget af spillet til at droppe det for evigt, men at pausen dog formentlig bliver en længere én af slagsen. Han glæder sig i stedet til at komme i gang med det næste i kapitel i sit liv.

De kan læse hele Junglens blog her: Adam Junglen: The end of an era

 


Skriv en kommentar

Powered by Facebook Comments


-


Read previous post:
Gerg Merson
Finalebordet fundet ved VM i Poker

Det bliver heller ikke i år, at én af de helt store professionelle pokerspillere bliver verdensmester. Det står klart, efter man i Las...

Close