Hilm sigter mod $50/$100

Det er efterhånden et stykke tid siden, Philip Hilm fortalte til PNN.dk, at han havde planer om at vende tilbage til HU-bordene – det, der tidligere var hans bread and butter.

”Jeg har studeret en del spilteori og tror jeg har en urimelig edge i noget HU-spil efterhånden – det har jeg tænkt mig at prøve at online. Hvis det går som jeg forventer, skal jeg nok give et praj på et tidspunkt,” sagde Philip Hilm for over et år siden til pnn.dk og fortsatte:

”Så længe jeg vælger de områder jeg er god til, er jeg godt inde. Niveauet er helt klart blevet højere generelt, men jeg har specialiseret mig, så hvis det går som jeg forventer, kan du se mig på de højeste takster indenfor cirka et år.”

Andre projekter – og ikke mindst rollen som familiefar – har dog udskudt comebacket en del, men nu er Philip Hilm så småt kommet i gang.

I første omgang på lidt lavere limit end han selv bryder sig om, men da det meste af hans kapital er sat i mursten, bliver han nødt til at bygge en rulle op fra bunden, medmindre en staker skulle kigge forbi med en vitaminindsprøjtning.

“Spiller mest 2/4 og 3/6 lige nu, og det går forrygende. Men målet er 25/50 og 50/100, pretty much så hurtigt jeg kan samle en online roll til det. Kigger efter en staker i mit netværk, så jeg kan komme op i takst med det samme. Alternativt må jeg bygge op organisk, og det kan godt tage tid,” fortæller han til PNN.dk.

Så, hvis der skulle sidde en interesseret staker derude, så send bare en mail til PNN.dk, så skal vi nok videreformidle kontakten.

Læs også: Dagens hånd 35: Scotty vs. Hilm: The Breaking Point!