POKERNYHEDER
FRA IND- OG UDLAND
PokerStars – Toplogo
Danske spil – Toplogo
Ladbrokes – Toplogo
NordicBet – Toplogo

Gus: – Jeg bliver nødt til at spille bedre!

Gus: – Jeg bliver nødt til at spille bedre!

Aussie Millions har allerede buldret der ud af i over to uger, men alt sammen – også $100.000 Highrolleren og Main Event – har blot været optakt til dagens supermøde i Melbourne. Om kort tid går kortene nemlig i luften i den monstrøse A$250.0000 Super Highroller.

Og hvis man er i tvivl om, hvad der er i vente, så er det blot at tage et kig tilbage til sidste års udgave af turneringen, hvor de tre øverste placeringer blev taget af Phil Ivey, Patrik Antonius og Gus Hansen i den nævnte rækkefølge, mens Daniel Negreanu blev den uheldige bubbleboy.

$2.000.000 i forventet førstepræmie

Pokernews.com, der liveblogger fra turneringen, skriver, at der også i år forventes over A$2.000.000 i førstepræmie, men hvis Gus Hansen skal sig forhåbninger om at nuppe den, så skal han stramme sig an i forhold til niveau han hidtil har præsteret under dette års Aussie Millions.

“250K challenge starts now – to win, I need to play better than in the 100K!” skriver han på Twitter.

Hvis du vil se eller gense sidste års afgørelse i farve-tv, så er det bare at følge linket her nedenunder.

Læs også: Aussie Millions: Se Gus mod Ivey og Antonius

Startlisten for $250.000 Super Highrolleren er endnu ikke offentliggjort, men det forventes, at Jason Mercier, Tobias Reinkemeier, Phillip Gruissem og Phil Ivey er blandt deltagerne, foruden naturligvis Gus Hansen.


Skriv en kommentar


-

Read previous post:
esser dødningehoved
Anklaget for million-svindel på pokerbordene: Jeg vandt på ærlig vis!

Franske Jean-Paul Pasqualini, der vandt Partouche Poker Tour 2009, anklages for snyd og svindel og en video synes at bekræfte,...

Close