POKERNYHEDER
FRA IND- OG UDLAND
Pokerstars – Toplogo
Danske spil – Toplogo
Unibet – Toplogo
NordicBet – Toplogo

Gus: – Jeg bliver nødt til at spille bedre!

Gus: – Jeg bliver nødt til at spille bedre!

Aussie Millions har allerede buldret der ud af i over to uger, men alt sammen – også $100.000 Highrolleren og Main Event – har blot været optakt til dagens supermøde i Melbourne. Om kort tid går kortene nemlig i luften i den monstrøse A$250.0000 Super Highroller.

Og hvis man er i tvivl om, hvad der er i vente, så er det blot at tage et kig tilbage til sidste års udgave af turneringen, hvor de tre øverste placeringer blev taget af Phil Ivey, Patrik Antonius og Gus Hansen i den nævnte rækkefølge, mens Daniel Negreanu blev den uheldige bubbleboy.

$2.000.000 i forventet førstepræmie

Pokernews.com, der liveblogger fra turneringen, skriver, at der også i år forventes over A$2.000.000 i førstepræmie, men hvis Gus Hansen skal sig forhåbninger om at nuppe den, så skal han stramme sig an i forhold til niveau han hidtil har præsteret under dette års Aussie Millions.

“250K challenge starts now – to win, I need to play better than in the 100K!” skriver han på Twitter.

Hvis du vil se eller gense sidste års afgørelse i farve-tv, så er det bare at følge linket her nedenunder.

Læs også: Aussie Millions: Se Gus mod Ivey og Antonius

Startlisten for $250.000 Super Highrolleren er endnu ikke offentliggjort, men det forventes, at Jason Mercier, Tobias Reinkemeier, Phillip Gruissem og Phil Ivey er blandt deltagerne, foruden naturligvis Gus Hansen.


Skriv en kommentar

Powered by Facebook Comments


-


Read previous post:
esser dødningehoved
Anklaget for million-svindel på pokerbordene: Jeg vandt på ærlig vis!

Franske Jean-Paul Pasqualini, der vandt Partouche Poker Tour 2009, anklages for snyd og svindel og en video synes at bekræfte,...

Close